Uncategorized

Zeecontainer

De container is ontworpen om het vervoer, de behandeling en de opslag van goederen met verschillende vervoermiddelen te vergemakkelijken en is sindsdien een essentieel onderdeel van het zeevervoer geworden. Sinds zijn ontstaan is het geëvolueerd en wordt het nu in verschillende vormen aangetroffen, waardoor het aan specifieke behoeften en toepassingen beantwoordt. Zeecontainers zijn gemaakt van staalplaat en een vloer van hout of bamboe. Zij bieden een grote weerstand, met gestandaardiseerde afmetingen. Zeecontainers zijn gemakkelijk per schip te vervoeren. Het zijn containers die zijn ontworpen om goederen te vervoeren en zware lasten te dragen. De rol van zeecontainers is de inhoud ervan op lange termijn te beschermen, wat ze tot instrumenten voor tijdelijke of permanente opslag maakt.

Losgestort transport

Losgestort transport verwijst naar het vervoer van goederen die in grote hoeveelheden worden behandeld en vervoerd. Het gaat om zware grondstoffen die niet in dozen, pallets of andere containers zitten. Dit zijn vloeibare of korrelige materialen, in de vorm van deeltjes, zoals een massa van betrekkelijk kleine vaste stoffen zoals olie of ruwe olie, granen, steenkool of grind, mineralen van allerlei aard, melk, wijn, granen, meel, enz. Elk goed heeft zijn eigen wijze van vervoer; losgestort transport is dus het vervoer van goederen in grote hoeveelheden.

Containertransport

In containers worden goederen opgeslagen, maar hoe worden ze naar het leverings- of opslagadres vervoerd? Container transport maakt gebruik van verschillende voertuigen (verschillende skeletten, tautliners met twistlocks, aanhangwagendragers). Een container transport vervoer vereist materieel dat is uitgerust met een geo-lokalisatiesysteem om een gepersonaliseerde opvolging van je goederen te verzekeren. Van het laden en lossen tot het vullen en leegmaken moet het materieel voor het container transport vervoer specifiek en gediversifieerd zijn (zijlader, rolltainer, trekkers met kraanarmen, enz.).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.